fbpx
(c) Hannakaisa Pekkala

Mikä Repo Work?

Repo Work tulee sanoista Research Pool of Work. Tutkimme työelämän ilmiöitä sekä työhyvinvointia työpaikoilla. Rakastamme soveltavaa tutkimusta ja uusia tapoja ammentaa tietoa. Emme arastele tutkia mutkikkaitakaan työelämän teemoja. Haluamme olla luomassa ihmisystävällisempiä työpaikkoja.

 

Mitä teemme?

Autamme kehittämään työhyvinvointia kysymällä, kuuntelemalla ja havainnoimalla tieteellisin menetelmin. Tutkimme työpaikkojen työhyvinvointia ja työntekijäkokemusta. Autamme työnantajia luomaan parempia työkäytäntöjä, mahdollistamaan hyvinvoinnin ja jaksamisen työssä sekä viestimään näistä asioista sopivalla tavalla. Tarkemmat kuvaukset palveluistamme löydät täältä.

 

Mitä me ajattelemme työhyvinvoinnista?

Työpaikka ei voi menestyä ilman työhyvinvointia. Hyvinvoivassa työyhteisössä johdetaan ihmislähtöisesti ja kuullaan jokaista työntekijää. Työhyvinvointi on enemmän kuin työterveyttä. Se on työn ja muun elämän tasapainoa, mahdollisuutta osallistua, kehittyä ja kokea työn merkityksellisyyttä. Vastuullinen työnantaja huolehtii henkilöstön hyvinvoinnista ja ymmärtää, että onnistuminen edellyttää sitoutunutta työyhteisöä.

ARVOMME

Inhimillisyys 

Yhdenvertaisuus ja auttaminen ovat repolaisuuden kulmakiviä. Hyvillä teoilla muutetaan maailmaa. Kohtaamme aina ihmisen ihmisenä.

Dialogi

Repolainen keskustelee ja kuuntelee, ottaa vastaan kritiikkiä ja kyseenalaistaa. Teemme töitä merkittävien asioiden eteen ja ymmärrämme muidenkin työn merkityksellisyyden.

Tasapaino

Repolaisuuteen kuuluu työn, läheisten ja rientojen suhteen pitäminen tasapainossa. Huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme ja saamme energiaa hyvinvoivasta ympäristöstä.

Avaramielisyys

Repolainen on jatkuva oppija. Innostumme, uskallamme toimia ja katsomme tulevaisuuteen. Unelmointi ja ihmettely ovat oikeuksiamme ja velvollisuuksiamme. Uskomme, että teoilla voi muuttaa maailmaa.

ME

Anna

Founder & CEO

Anna Kilponen on yritysjuridiikan KTM sekä YTM työn ja hyvinvoinnin maisteriohjelmasta. Annalla on intohimo työelämän kehittämiseen ja työhyvinvoinnin valjastamiseen organisaatioiden kasvuajuriksi.

Liisa

Projektityöntekijä

Liisa Kankaanpää opiskelee yhteiskuntatieteitä maisteritasolla ja on erityisen kiinnostunut kestävyyden käsitteestä sekä sen eri näkökulmien tuomisesta työhyvinvoinnista käytävään keskusteluun.

Jenni

Työelämäasiantuntija

Jenni Talvitie on yhteiskuntatieteilijä, joka on toiminut tutkimusprojekteissa ja työeläkekuntoutuksen asiantuntijana. Jennin kiinnostuksen kohteita ovat erityisesti työn tulevaisuus sekä työn suhde sosiaaliturvaan.

Hanna

Liiketoiminnan kehittämisen asiantuntija

Hanna Vartia on terveystieteiden maisteri, jolla on vuosien kokemus innovaatioiden ja liiketoiminnan kehittämisen parista. Hanna innostuu työstä, jonka tulokset näkyvät sekä ihmisten että yhteiskunnan hyvinvointina.

Jari

Tutkija

Jari Hartzell on yhteiskuntatieteiden maisteri, joka on kiinnostunut terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä sekä tutkimustiedon hyödyntämisestä päätöksenteossa ja johtamisessa.

Topi

Työelämäasiantuntija

Topi Kopomaa on yhteiskuntatieteiden maisteri, jolle hyvinvoinnin edistäminen on merkityksellistä niin yhteiskunnallisesti kuin vapaa-ajallakin.