fbpx

Repo Work tekee töitä paremman työelämän puolesta

Työelämä tarvitsee uudenlaista vaikuttajaa, jolla on aito halu työskennellä paremman ja kestävämmän työelämän puolesta. Repo Work on perustettu vastaamaan tähän tarpeeseen, luomaan uudenlaisia innovaatioita sekä ratkaisemaan työelämässä esiintyviä ongelmakohtia. Missionamme on työskennellä paremman työelämän puolesta.

Missionamme on työskennellä paremman työelämän puolesta.

Toimintamme perustana ovat tutkimus, kehittäminen, toimintamallien pilotointi sekä tuki muutoksessa. Tutkimuksen avulla on mahdollista selvittää työhyvinvoinnin nykytila ja kehityskohteet. Tapamme tutkia on ihmisläheinen ja se perustuu työyhteisön jäsenten kuuntelemiseen ja ymmärtämiseen sekä työyhteisölle sopivien menetelmien valitsemiseen. 

Työelämässä työhyvinvointiin liittyvät haasteet ovat yleisiä, mutta ne on mahdollista määrittää ja ratkaista. Välillä ongelmakohtien murtamiseksi voi olla tarpeen uuden toimintamallin pilotointi. Koska työelämä on jatkuvassa muutoksessa, tuki muutoksessa auttaa sekä työnantajia että työntekijöitä sopeutumaan paremmin muuttuneeseen toimintaympäristöön. Tutustu palveluihimme tarkemmin täällä.

Työhyvinvointiin liittyvät haasteet on mahdollista määrittää ja ratkaista. 

Meitä repolaisia yhdistää halu kohentaa ihmisten työhyvinvointia, herättää keskustelua sekä intohimo tehdä töitä paremman työelämän puolesta. Me uskomme, että teoilla voi muuttaa maailmaa. Mikään muutos ei kuitenkaan synny toimimalla yksin, vaan haluamme poikkitieteellisellä yhteistyöllä vahvistaa muutoksen toteutumista. Jos haluat olla mukana rakentamassa tulevaisuuden työelämää, ole meihin yhteydessä

Kirjoitamme blogiin tekemästämme työstä sekä jaamme ajankohtaista tietoa ja tutkimusta työelämästä ja työhyvinvoinnista. Seuraa blogiamme, jos haluat lukea näistä teemoista ensimmäisten joukossa!

Jenni Talvitie

Kirjoittaja on yhteiskuntatietelijä, joka raivaa tietä kohti parempaa työelämää.